Okul Müdürümüz Sayın Tutku METİN'in Ara Tatil Mesajı

Okul Müdürümüz Sayın Tutku METİN'in Ara Tatil Mesajı

Değerli Velilerim,

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk çeyrek dönemini başarıyla tamamladık. Okul binamızın yeni olması nedeniyle birçok eksiklikle başlamışken, öğretmen, öğrenci ve siz velilerimizin katkılarıyla birçok eksikliği gidererek, düzenli bir okul ortamı sağlamayı başardığımızı sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bununla birlikte öğrencilerimizin eğitim sürecinde beklediğimiz gayreti gösterebilmeleri için sizlerin de desteğini bekliyorum. Öğrencilerimizin teknolojiyi sağlıklı bir şekilde ve yeterli miktarda kullanmaları, yeterli ders çalışmaları ve kitap okumaları konularında takibinizin ve desteğinizin ne kadar önemli olduğunu unutmayınız.

Değerli velilerimiz, öğretmenlerimiz ara tatilde tüm sınıflarımıza uygun çalışma programları hazırlamışlardır. Öğrencilerimizin ara tatilde ilk çeyrek dönem konularını tekrar etmeleri, soru çözerek eksiklerini tamamlamaları ders başarılarını artırmaları için önemlidir.Sizlerden ricam çalışma programlarını uygulamalarında öğrencilerimizi desteklemeniz ve takip etmenizdir.Kıymetli çocuklarımızın ara tatil sonunda dinlenmiş ve enerjik bir şekilde okula geri dönmelerini bekliyorum. 

Sevgili Öğrencilerim, tatilinizi dinlenerek, ailenize zaman ayırarak, kitap okuyarak, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılarak geçirmenizi öneriyorum.

Unutmayın ki sizin geleceğiniz, bizim de geleceğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Karamık Ortaokulu ailemize iyi tatiller ve sağlık dolu günler diliyorum.

Değerli Meslektaşlarım,

Öğrencilerimizle birlikte geçirdiğimiz bu süreçte gösterdiğiniz özveri ve emek için teşekkür ederim. Her biriniz, öğrencilerimizin hayatına dokunarak, onları geleceğe hazırlıyorsunuz.

Ara tatilde, hem dinlenip yenilenmek hem de kendi gelişimimize odaklanmak adına değerlendirme yapabiliriz. Bu süre zarfında, öğrencilerimizin güçlü yönlerini ve zayıf noktalarını daha yakından anlamak, ders materyallerimizi gözden geçirmek ve yeni stratejiler geliştirmek için bir fırsat olabilir.

Geleceğimizi şekillendiren siz değerli öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim. İyi tatiller diler, dinlenip, güçlenip, yeni başarılar için enerji toplamanızı umarım.

 

Sevgi ve saygılarımla,

Tutku METİN

Okul Müdürü

11.11.2023 115

 meb_iys_dosyalar/03/05/707451/dosyalar/2023_11/11124713_56.sinifaratatiletkinligi1.pdf11-11-2023

11-11-2023