Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun

Saygıdeğer Veliler, Değerli Öğrenciler, Sevgili Meslektaşlarım,

Bugün, Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın gururunu ve coşkusunu birlikte yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı, bizlere geçmişimizle gurur duyma, bugünümüzle yaşama ve yarınlarımızı daha da güçlü şekillendirme fırsatı sunuyor.

Bu anlamlı günde, eğitim camiamız olarak, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde, milletimizin azim ve kararlılığıyla kazanılmış olan Cumhuriyetimizin 100. yılını coşku ve sevinç içinde kutlamak istiyoruz. Bu kutlu yürüyüşte, öğrencilerimizle birlikte gösterdiğimiz çaba ve gayret, Cumhuriyetimizin temellerini daha da sağlamlaştırmamıza vesile olmuştur.

Okulumuzda, Cumhuriyet değerlerine olan bağlılığımızı ve sorumluluğumuzu gelecek nesillere aktarma sorumluluğunu taşımanın heyecanını yaşıyoruz. Öğrencilerimiz, bu büyük mirası daha da ileriye taşımak için bilgi, beceri ve ahlaki değerlerle donatılmış olarak yetişmektedirler. Onların, Cumhuriyetimizin 100. yılında daha da güçlenen bir Türkiye'nin mimarları olacaklarına olan inancımız tamdır.

Bu özel gün vesilesiyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun diyor, geleceğe daha umutla, daha güçlü bir Türkiye miras bırakma gayretimizde birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum.

Sevgi ve saygılarımla,

Tutku METİN